Aktiebolaget Dala-Plantor

Skåne län

Information

Aktiebolaget Dala-Plantor är ett bolag som finns i Svedala. I Aktiebolaget Dala-Plantor finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gensmann Nilsson, Lars Ingvar R som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Stig Ingvar Valentin som är född 1921 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Dala-Plantor så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Dala-Plantor på telefon 040-400685.

Bolaget skall bedriva odling och handel med trädgårdsprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Dala-Plantor av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Dala-Plantor är ett av många bolag som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Dala-Plantor innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Dala-Plantor är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Dala-Plantor så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Dala-Plantor har 556237-0600 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.