Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag

Skåne län

Information

I Svedala finns det ett Aktiebolag som heter Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag i Skåne län. Svedala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1983-02-03 så har Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag varit registrerat och sedan 1983-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till MARKNADSTORGET 2, 233 31, Svedala. Vi ni istället prata med Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag så kan ni göra det på 040-403068.

Bolaget skall bedriva värme-, ventilation- och sanitetsarbeten samt oljeeldningsinstallationsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Angelsmark Andersson, Beth Anita som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göran Magnus som är född 1975 och har titeln Suppleant, Adler, Morris som är född 1952 och har titeln Revisor, Adler's Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Claes Rörtjänst i Svedala Aktiebolag har 556224-7519 som sitt organisationsnummer.