Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-01-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag ska trivas.

Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Svedala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkarkonsultationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-11-06.

Idag är Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-938975.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag är Gullstrand, Jill Anna Cathrine som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullstrand, Hjalmar Sören som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Doktor Jill's hälsa & sjukvård Aktiebolag har 556214-3387 som sitt organisationsnummer.