Bara Byggnadstjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva byggnadsverksamhet och montering av slipmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bara Byggnadstjänst Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Bara Byggnadstjänst Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1977-05-16 så skapades Bara Byggnadstjänst Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bara Byggnadstjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bara Byggnadstjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556195-0592 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är Bara Byggnadstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bara Byggnadstjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-2089865 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bara Byggnadstjänst Aktiebolag är Bondesson, Inger Mariann som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondesson, Hans Peter som är född 1960 och har titeln Suppleant, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, Pålsson, Agneta Elisabet som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .