Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1973-11-22 så skapades Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556185-2244 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svedala.

Just nu är Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-64770 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mikael Karlsson Livsmedel Aktiebolag är Karlsson, Per Mikael som är född 1970 och har titeln VD, Karlsson, Per Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lotta Inga-Britt Marianne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlind, Nils Bertil som är född 1938 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.