Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag är ett företag som finns i Svedala. I Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungberg, Pål Alfred Lennart som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Karin Birgit som är född 1926 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag på telefon 046-291320.

Bolaget skall bedriva handel med verkstadsmaskiner, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Maskinfiman Ljungberg & Co Aktiebolag har 556165-6033 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.