Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Svedala. I Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Monhagen, Birgitta Irene som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Monhagen, Thommy Eric Louis Fabian som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag på telefon 040-302750.

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Svedala Begravningsbyrå Aktiebolag har 556147-1359 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.