Malmö Bilgarage Aktiebolag

Skåne län

Information

Malmö Bilgarage Aktiebolag är ett av många företag som finns i Svedala. Det är nämligen den kommunen som Malmö Bilgarage Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Malmö Bilgarage Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Malmö Bilgarage Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-09-10. Men sedan 1988-01-01 så har Malmö Bilgarage Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åkerdalsv. 96, 230 40, Bara. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Malmö Bilgarage Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-447320.

Svedala arbetar för att företag som Malmö Bilgarage Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Malmö Bilgarage Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med begagnade bilar och andra motorfordon samt handel med djur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Malmö Bilgarage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Malmö Bilgarage Aktiebolag och det är följande personer, Lindskog, Laila Hillevi Marianne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindskog, Leif Billy Clerens som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Malmö Bilgarage Aktiebolag är 556128-8159.