Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Svedala. I Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hübinette, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fournstedt, Sven Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Stankovic, Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickman, Christer Göran Sigvard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Arleborn, Anders Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantRevisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag på telefon 040-556500.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Ivan Anderssons Schakt & Åkeri Aktiebolag har 556096-3265 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.