Möllergren Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Möllergren Transport Aktiebolag är ett företag som finns i Svedala. I Möllergren Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Möllergren, Cally Anita som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Möllergren, Lars Håkan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Katra, Ronnie Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, Katra Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Möllergren Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Möllergren Transport Aktiebolag på telefon 040-84400.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Möllergren Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Möllergren Transport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Möllergren Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Möllergren Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Möllergren Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Möllergren Transport Aktiebolag har 556059-6081 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.