Wihlborg Invest AB

Skåne län

Information

Wihlborg Invest AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där Wihlborg Invest AB finns. I Svedala så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wihlborg Invest AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Wihlborg Invest AB har haft sedan 1994-01-01. Wihlborg Invest AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Wihlborg Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bolagsg. 2, 233 51, Svedala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-269230.

Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Wihlborg Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Wihlborg Invest AB har idag 556034-7824 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wihlborg, Barbro Inga-Lill -Wihlborg, Carl Oscar -Wihlborg, Joakim Alexander -Wihlborg, Ulf Göran är den som för stunden ansvarar för Wihlborg Invest AB

Bolaget skall bedriva import och försäljning av glas, porslin, presentartiklar, planscher, möbler och tavlor, uthyrningsverksamhet och leasing av lös egendom, huvudsakligen maskinell utrustning avseende verkstadsindustrin, kontorsinventarier, personbilar och andra fordon, köp och försäljning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Wihlborg Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wihlborg, Barbro Inga-Lill som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wihlborg, Carl Oscar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Joakim Alexander som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Ulf Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Ingrid Ulrika som är född 1978 och har titeln Revisor, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln RevisorLamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .