Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist)

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva frisörgrossiströrelse, äga och uthyra flygmaskin, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1935-09-20 så skapades Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist) och företaget är har F-skattsedel Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist) har haft det sedan 1994-01-01.

Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556034-4821 är organisationsnummret för företaget som finns i Svedala.

Just nu är Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist) så går det att nå dem via telefon på 040-405310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Mårtensson, Bengt Richard -Mårtensson, Bo Jerker -Mårtensson, Per Ola Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Parfum Lombard Aktiebolag (Frisörgrossist) är Mårtensson, Per Ola Ingvar som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Mårtensson, Bengt Richard som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Bo Jerker som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.