Åse Paulnitz Administration

Skåne län

Information

I Svedala finns det ett Enskild firma som heter Åse Paulnitz Administration. Det finns flera företag som liknar Åse Paulnitz Administration i Skåne län. Svedala är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Åse Paulnitz Administration är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-01-13 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1989-11-10 så har Åse Paulnitz Administration varit registrerat och sedan 2003-01-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Åse Paulnitz Administration och det finns fler företag som är det i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Åse Paulnitz Administration så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Åse Paulnitz Administration så kan ni göra det på 040-974700.

Skrivbyrå, bokföring och härmed sammanhörande kamerala tjänster, samt fastighetsköp, fastighets- försäljning, värdepappershantering och därmed förenlig ekonomisk verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wiig Paulnitz, Åse Birgitta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Åse Paulnitz Administration har 551218-XXXX som sitt organisationsnummer.