Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice

Skåne län

Information

550808-XXXX är organisationsnummer för bolaget Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice finns i.

Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice har varit registrerat sedan 1997-05-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-21.

Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice så kan ni göra det på telefon genom 040-440113 eller genom brev på följande adress:

Reparation, underhåll samt mindre tillbyggnader. Underhåll samt mindre nyanläggningar. Beskärning av träd och buskar.

Det finns olika personer som har en koppling med Perry Levins Bygg o Trädgårdsservice och det är Levin, Perry Sam Willy som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,