P. Lundströms fastighet o anläggningsservice

Skåne län

Information

P. Lundströms fastighet o anläggningsservice hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där P. Lundströms fastighet o anläggningsservice finns. I Svedala så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. P. Lundströms fastighet o anläggningsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket P. Lundströms fastighet o anläggningsservice har haft sedan 2002-11-21. P. Lundströms fastighet o anläggningsservice har funnits sedan och 2002-11-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till P. Lundströms fastighet o anläggningsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-440436.

Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

P. Lundströms fastighet o anläggningsservice har idag 550509-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för P. Lundströms fastighet o anläggningsservice

Byggnadsverksamhet och fastighetsservice.

I P. Lundströms fastighet o anläggningsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundström, Per Olov Göran som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .