AT Centraldammsugare Montage

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svedala och AT Centraldammsugare Montage är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och AT Centraldammsugare Montage är ett av dem. Statusen för AT Centraldammsugare Montage är att Bolaget är aktivt.

AT Centraldammsugare Montage är ett Enskild firma och skapades 2003-03-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där bolaget finns i jobbar för att bolag som AT Centraldammsugare Montage ska trivas.

AT Centraldammsugare Montage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Svedala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadverksamhet inom byggnadsbranschen, installationer, reparationer och service av centraldammsugare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AT Centraldammsugare Montage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är AT Centraldammsugare Montage och det finns flera bolag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med AT Centraldammsugare Montage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2072534.

.

De som är på något sätt har med AT Centraldammsugare Montage är Tommos Jonsson, Eva Lena Christina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AT Centraldammsugare Montage har 530511-XXXX som sitt organisationsnummer.