Våga design Ingrid Lave

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svedala och Våga design Ingrid Lave är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Våga design Ingrid Lave är ett av dem. Statusen för Våga design Ingrid Lave är att Bolaget är aktivt.

Våga design Ingrid Lave är ett Enskild firma och skapades 2005-03-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Våga design Ingrid Lave ska trivas.

Våga design Ingrid Lave är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-07. I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av yrkeskläder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Våga design Ingrid Lave är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Våga design Ingrid Lave och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Våga design Ingrid Lave så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-402230.

.

De som är på något sätt har med Våga design Ingrid Lave är Lave, Ingrid Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Våga design Ingrid Lave har 521121-XXXX som sitt organisationsnummer.