Thurban Automation

Skåne län

Information

520726-XXXX är organisationsnummer för företaget Thurban Automation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thurban Automation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som Thurban Automation finns i.

Thurban Automation har varit registrerat sedan 1997-04-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thurban Automation så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Thurban Automation är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för Thurban Automation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thurban Automation så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Datakonsultverksamhet för internetteknik avseende rådgivning, projektledning, systemering, implementation och utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Thurban Automation och det är Thurban, Ulf Bjerne som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,