PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svedala och PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT är ett av dem. Statusen för PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT är att Bolaget är aktivt.

PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT är ett Enskild firma och skapades 1985-03-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT ska trivas.

PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pälstillverkning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-15.

Idag är PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8123837.

.

De som är på något sätt har med PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT är GEHLERT, GUNNEL MARIANNE som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PÄLSBODEN, GUNNEL GEHLERT har 520413-XXXX som sitt organisationsnummer.