BO R EL & DATA INSTALLATIONER

Skåne län

Information

BO R EL & DATA INSTALLATIONER hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där BO R EL & DATA INSTALLATIONER finns. I Svedala så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. BO R EL & DATA INSTALLATIONER tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket BO R EL & DATA INSTALLATIONER har haft sedan 2004-12-16. BO R EL & DATA INSTALLATIONER har funnits sedan och 2004-12-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BO R EL & DATA INSTALLATIONER så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3386497.

Svedala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

BO R EL & DATA INSTALLATIONER har idag 510309-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för BO R EL & DATA INSTALLATIONER

Utbildning, konsult- och installationsverksamhet inom el- och databranschen samt försäljning och konsultverksamhet inom fritidsbranschen.

I BO R EL & DATA INSTALLATIONER så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är NILSSON, BO ROLAND som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .