Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning

Skåne län

Information

Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning finns. I Svedala så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning har haft sedan 1998-01-01. Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-440483.

Svedala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning har idag 501209-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning

Författande av läromedel, studiehandledning, elevmaterial till låneböcker och laborationshäften. Examinator och konsultverksamhet vid utarbetande och uppföljning av kurser.

I Bertil Hallmer Läromedelsproduktion och Utbildning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallmer, Bertil Gunnar Martin som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .