BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST

Skåne län

Information

BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST är en verksamhet som finns i Svedala. I BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergman, Jan Robert Staffan som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST på telefon 040-402497.

Trädgårdsanläggning, underhåll, fastighets- skötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST av bolagstypen Enskild firma.

BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST så är det följande:

BERGMANS TRÄDGÅRDS O BYGGTJÄNST har 500326-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.