Flemming Consulting

Skåne län

Information

Flemming Consulting är ett av många verksamheter som finns i Svedala. Det är nämligen den kommunen som Flemming Consulting finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Flemming Consulting är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-03-13.

Flemming Consulting som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-03-06. Men sedan 2003-03-13 så har Flemming Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flemming Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5848795.

Svedala arbetar för att verksamheter som Flemming Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Flemming Consulting. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsulttjänster inom IT strategier, verksamhetsanalys och management stöd. Projektering inom upphandling och införande av IT baserade affärssystem.

Firmatecknare för Flemming Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flemming Consulting och det är följande personer, Schultz, Finn Flemming som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Flemming Consulting är 500106-XXXX.