MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING

Skåne län

Information

MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING är en verksamhet som finns i Svedala. I MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING finns det lite olika personer som är förknippade och det är MAGNUSSON, OLOF ASSAR som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING på telefon 040-483090.

Grävnings-, anläggnings- och entreprenadrörelse.

Idag är MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING av bolagstypen Enskild firma.

MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING så är det följande:

MAGNUSSON'S GRÄV OCH ANLÄGGNING har 470218-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.