Per Scholtz Konsult

Skåne län

Information

460315-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Per Scholtz Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Scholtz Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som Per Scholtz Konsult finns i.

Per Scholtz Konsult har varit registrerat sedan 1999-02-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Scholtz Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Per Scholtz Konsult är och det finns flera verksamheter i Svedala som också är .

Firmatecknare för Per Scholtz Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Per Scholtz Konsult så kan ni göra det på telefon genom 040-484069 eller genom brev på följande adress:

Juridisk konsultation.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Scholtz Konsult och det är Scholtz, Per Otto som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,