Firma Kommungården B.Persson

Skåne län

Information

460206-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Kommungården B.Persson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Kommungården B.Persson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som Firma Kommungården B.Persson finns i.

Firma Kommungården B.Persson har varit registrerat sedan 2000-01-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Kommungården B.Persson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

Firma Kommungården B.Persson är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för Firma Kommungården B.Persson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Kommungården B.Persson så kan ni göra det på telefon genom 040-143106 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk samt motions- och gymverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Kommungården B.Persson och det är Persson, Bosse Åke Harald som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,