JOLLETEKNIK WARFVINGE

Skåne län

Information

451001-XXXX är organisationsnummer för bolaget JOLLETEKNIK WARFVINGE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JOLLETEKNIK WARFVINGE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som JOLLETEKNIK WARFVINGE finns i.

JOLLETEKNIK WARFVINGE har varit registrerat sedan 1968-09-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JOLLETEKNIK WARFVINGE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JOLLETEKNIK WARFVINGE är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för JOLLETEKNIK WARFVINGE är följande:

Vill ni komma i kontakt med JOLLETEKNIK WARFVINGE så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel och tillverkningsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med JOLLETEKNIK WARFVINGE och det är WARFINGE, CARL-ERIK som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,