Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd

Skåne län

Information

450603-XXXX är organisationsnummer för företaget Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd finns i.

Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd har varit registrerat sedan 2003-09-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd så kan ni göra det på telefon genom 070-3404476 eller genom brev på följande adress:

Konsulterande ingenjörsbyrå inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Byggkonsult Rolf Ekefjärd och det är Ekefjärd, Rolf Gustav som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,