Ideoform skåne

Skåne län

Information

Ideoform skåne är ett av många bolag som finns i Svedala. Det är nämligen den kommunen som Ideoform skåne finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ideoform skåne är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-08-27.

Ideoform skåne som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-09-17. Men sedan 2001-08-27 så har Ideoform skåne varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ideoform skåne så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-440513.

Svedala arbetar för att bolag som Ideoform skåne ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ideoform skåne. Det finns flera bolag i Skåne län.

Konsultverksamhet inom maskinteknik. Uppdragen består av idélösningar, formgivning, funktionsbeskrivning, testutrustning, projektledning, leverans och dokumentation av hanteringsutrustning och specialmaskiner. Kunderna finns inom tillverknings-, plast-, läkemedels- och livsmedelsindustrin.

Firmatecknare för Ideoform skåne är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ideoform skåne och det är följande personer, Nieger, Hans Jürgen som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ideoform skåne är 420717-XXXX.