TH-ELECTRONIC I VELLINGE

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svedala och TH-ELECTRONIC I VELLINGE är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TH-ELECTRONIC I VELLINGE är ett av dem. Statusen för TH-ELECTRONIC I VELLINGE är att Bolaget är aktivt.

TH-ELECTRONIC I VELLINGE är ett Enskild firma och skapades 1992-02-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TH-ELECTRONIC I VELLINGE ska trivas.

TH-ELECTRONIC I VELLINGE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med datorer och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TH-ELECTRONIC I VELLINGE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är TH-ELECTRONIC I VELLINGE och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med TH-ELECTRONIC I VELLINGE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-400391.

.

De som är på något sätt har med TH-ELECTRONIC I VELLINGE är Thornqvist, Carl-Erik som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TH-ELECTRONIC I VELLINGE har 420601-XXXX som sitt organisationsnummer.