Bertil Billing Consulting

Skåne län

Information

420531-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bertil Billing Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bertil Billing Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som Bertil Billing Consulting finns i.

Bertil Billing Consulting har varit registrerat sedan 2000-10-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bertil Billing Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Bertil Billing Consulting är och det finns flera verksamheter i Svedala som också är .

Firmatecknare för Bertil Billing Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bertil Billing Consulting så kan ni göra det på telefon genom 040-447583 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende kontraktadministraiton och företags- ledning huvudsakligen inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Bertil Billing Consulting och det är Billing, Alf Bertil som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,