TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Svedala och TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2008-08-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag ska trivas.

TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med kioskvaror samt videouthyrning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-403031.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag är Jensen, Gun Kerstin Bodil som är född 1962 och har titeln Komplementär, Jensen, Kerstin Åsa Therese som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, .

TOBO DVD/Videocorner Kommanditbolag har 969702-4629 som sitt organisationsnummer.