Lundavägens Bil Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Svedala och Lundavägens Bil Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Lundavägens Bil Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Lundavägens Bil Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Lundavägens Bil Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-04-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lundavägens Bil Kommanditbolag ska trivas.

Lundavägens Bil Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-24. I Svedala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av bilar i detaljistledet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundavägens Bil Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28.

Idag är Lundavägens Bil Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Lundavägens Bil Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-293131.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Lundavägens Bil Kommanditbolag är Tengquist, Paul Johnny Bertil som är född 1968 och har titeln Komplementär, Tengquist, Susanne Marie-Louise som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, .

Lundavägens Bil Kommanditbolag har 969700-5693 som sitt organisationsnummer.