Formmakarna Desser Handelsbolag

Skåne län

Information

969698-1449 är organisationsnummer för bolaget Formmakarna Desser Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Formmakarna Desser Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Svedala som är den kommunen som Formmakarna Desser Handelsbolag finns i.

Formmakarna Desser Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-12-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Formmakarna Desser Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-15.

Formmakarna Desser Handelsbolag är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för Formmakarna Desser Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Formmakarna Desser Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-403925 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 6, 233 31, Svedala

Grafisk form, smycken, foto och journalistisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Formmakarna Desser Handelsbolag och det är Desser, Hans Olof som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Desser, Klara Margareta som är född 1966 och har titeln Bolagsman,