IKRO-allt i ett Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Svedala och IKRO-allt i ett Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och IKRO-allt i ett Handelsbolag är ett av dem. Statusen för IKRO-allt i ett Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

IKRO-allt i ett Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-05-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som IKRO-allt i ett Handelsbolag ska trivas.

IKRO-allt i ett Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-17. I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Friskvård, föreläsningar, undervisning, handledning, tillfälliga tjänster till hem, kommuner, landsting och företag såsom städning, enklare reparationsarbeten, trädgårdarbete. Reparera och sälja tex gamla cyklar och möbler. Plantering och försäljning av plantor och växter. Via skogsägare köpa stockar, björk och granris för att sedan sälja vidare sedan de har bearbetats.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IKRO-allt i ett Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-12.

Idag är IKRO-allt i ett Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med IKRO-allt i ett Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-481101.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med IKRO-allt i ett Handelsbolag är Rosberg, Elsa Ing-Britt Bitte som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Rosberg, Kenneth Verner som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

IKRO-allt i ett Handelsbolag har 969693-7490 som sitt organisationsnummer.