Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag

Skåne län

Information

I Svedala finns det ett Kommanditbolag som heter Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag i Skåne län. Svedala är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-03-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-02-02 så har Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2002-03-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hyltarpsv. 411, 233 92, Svedala. Vi ni istället prata med Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag så kan ni göra det på 040-551182.

Förvaltning av svenska fastigheter åt fastighetsägare avseende administration, avisering, teknisk förvaltning samt förädling av fastigheterna. Dock ej äga fastigheter själv.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Atumne Förvaltnings AB som är född och har titeln Komplementär, Alfredsson, Björn Peter Henrik som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Ebirb Förvaltnings Kommanditbolag har 969683-3681 som sitt organisationsnummer.