Solcasas Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Svedala och Solcasas Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Solcasas Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Solcasas Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Solcasas Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2001-11-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som Solcasas Kommanditbolag ska trivas.

I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförmedlingsverksamhet avseende fastigheteri Storbritannien och Nordirland, Spanien och Portugal, där endast en obetydlig del av uppdraget utförs i Sverige.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solcasas Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Solcasas Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Solcasas Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 020-0222400.

Firman tecknas av komplementären ensam..

De som är på något sätt har med Solcasas Kommanditbolag är Solcasas LLC som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, Advokatutbildning LLC som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .

Solcasas Kommanditbolag har 969681-4814 som sitt organisationsnummer.