Zoo i Vinninge Handelsbolag

Skåne län

Information

Zoo i Vinninge Handelsbolag är ett företag som finns i Svedala. I Zoo i Vinninge Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haraldsson, Jan Ola Sverker som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Haraldsson, Lena Camilla som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Zoo i Vinninge Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Zoo i Vinninge Handelsbolag på telefon .

Bolaget skall bedirva utbildning, kursverksamhet, hundkurser, copywriting, journalistik och reklambyråverksamhet. Försäljning av zoologiska artiklar.

Idag är Zoo i Vinninge Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Zoo i Vinninge Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Zoo i Vinninge Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-21 och Zoo i Vinninge Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zoo i Vinninge Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Bolagsmännen var för sig.

Zoo i Vinninge Handelsbolag har 969661-0212 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.