Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag

Skåne län

Information

Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag är en verksamhet som finns i Svedala. I Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engman, Eva Kristina som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Nils Ove som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag på telefon 040-483238.

Psykologi, handledning och utbildning samt konsultverksamhet inom nämnda område.

Idag är Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Nötesjö Konsultationscenter Handelsbolag har 969622-3669 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.