Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag finns. I Svedala så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-400322.

Svedala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag har idag 969608-1521 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag

Thai restaurangverksamhet. Cateringverksamhet. Servering från serveringsvagn Servera och utbjuda aloholdrycker såsom vin och öl samt bedriva värdshusverksamhet med övernattningsmöjligheter.

I Kävlinge Wärdshus Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stenbeck, Ulf Tommy Ingvar som är född 1950 och har titeln Komplementär, Andersson, Helene Elisabeth som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, .