Weijman Engineering Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Svedala och Weijman Engineering Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Weijman Engineering Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Weijman Engineering Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Weijman Engineering Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-05-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Weijman Engineering Handelsbolag ska trivas.

I Svedala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Licensering och försäljning av anordningar för vattenbehandling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Weijman Engineering Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Weijman Engineering Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Weijman Engineering Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-447025.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Weijman Engineering Handelsbolag är Hane-Weijman, Anita Birgitta som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Hane-Weijman, Hans Gunnar som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .

Weijman Engineering Handelsbolag har 969604-6672 som sitt organisationsnummer.