Rehab Center Svedala Kommanditbolag

Skåne län

Information

Rehab Center Svedala Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där Rehab Center Svedala Kommanditbolag finns. I Svedala så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Rehab Center Svedala Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Rehab Center Svedala Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Rehab Center Svedala Kommanditbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rehab Center Svedala Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 38, 233 31, Svedala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 019-6751000.

Svedala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Rehab Center Svedala Kommanditbolag har idag 916542-4145 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Rehab Center Svedala Kommanditbolag

Solarium och sjukgymnastik, massage, friskvård, laserterapi samt därmed förenlig verksamhet.

I Rehab Center Svedala Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rehabcenter Förvaltning i Svedala AB som är född och har titeln Komplementär, Federley, Lea Marjatta som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, Györffy, Istvan som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare, .