Fritci Förvaltnings Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Svedala och Fritci Förvaltnings Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fritci Förvaltnings Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Fritci Förvaltnings Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Fritci Förvaltnings Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1983-03-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fritci Förvaltnings Kommanditbolag ska trivas.

I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget förvaltar fastigheter, äger ej själv fastigheter utan förvaltar åt uppdragsgivare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fritci Förvaltnings Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Fritci Förvaltnings Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Fritci Förvaltnings Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Fritci Förvaltnings Kommanditbolag är Atumne Förvaltnings AB som är född och har titeln Komplementär, Persson, Lars Otto Reinhold som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, .

Fritci Förvaltnings Kommanditbolag har 916541-1274 som sitt organisationsnummer.