BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG finns. I Svedala så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG har haft sedan 2003-01-13. BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Lärkg. 4, 230 40, Bara men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-127000.

Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG har idag 916437-1768 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG

Konsulterande verksamhet i byggnadsfrågor i bolag.

I BYGGNADSINGENJÖR BO CHRISTIANSSON HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Christiansson, Bo Willy Ingvar som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Christiansson, Gunnel Ann-Marie som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .