Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala

Skåne län

Information

810601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala finns i.

Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala har varit registrerat sedan 2003-10-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-12.

Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala är och det finns flera verksamheter i Svedala som också är .

Firmatecknare för Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala så kan ni göra det på telefon genom 070-2203569 eller genom brev på följande adress:

Tjänster samt utveckling inom förebyggande friskvård och massage, till privatpersoner och företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsoinvest Massage och Friskvård, Svedala och det är Hansson, Anna-Karin Margareta som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,