Timeless Music Studio

Skåne län

Information

810415-XXXX är organisationsnummer för bolaget Timeless Music Studio. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Timeless Music Studio är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som Timeless Music Studio finns i.

Timeless Music Studio har varit registrerat sedan 2003-07-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Timeless Music Studio så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Timeless Music Studio är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för Timeless Music Studio är följande:

Vill ni komma i kontakt med Timeless Music Studio så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Musikbranschen, ljudinspelning, ljudteknik. musikinspelningi studiomiljö & försäljning av tjänster inom ljudteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Timeless Music Studio och det är Wulff, Patrik Robert som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,