FHR racing

Skåne län

Information

760904-XXXX är organisationsnummer för företaget FHR racing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FHR racing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som FHR racing finns i.

FHR racing har varit registrerat sedan 1995-01-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FHR racing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FHR racing är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för FHR racing är följande:

Vill ni komma i kontakt med FHR racing så kan ni göra det på telefon genom 070-4546656 eller genom brev på följande adress:

Arbete med glasfiber, plast och trä för tillverkning av i huvudsak plastdetaljer såsom plastlock. Tillverkning och försäljnig av delar i glasfiber kolfiber. Försäljning av reservdelar och tillbehör för tävlingsbilar, inkl montering. Bedriva tävlingsverksamhet inom gocart racing.

Det finns olika personer som har en koppling med FHR racing och det är Hedberg, Nils Fredrik som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,