ZooSajten i Svedala

Skåne län

Information

741128-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ZooSajten i Svedala. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ZooSajten i Svedala är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som ZooSajten i Svedala finns i.

ZooSajten i Svedala har varit registrerat sedan 2007-02-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för ZooSajten i Svedala så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

ZooSajten i Svedala är och det finns flera verksamheter i Svedala som också är .

Firmatecknare för ZooSajten i Svedala är följande:

Vill ni komma i kontakt med ZooSajten i Svedala så kan ni göra det på telefon genom 08-55117760 eller genom brev på följande adress:

Import och grossist försäljning av husdjursprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med ZooSajten i Svedala och det är Kjellberg, Hans Oskar Fredrik som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,