H. Belander Entreprenad

Skåne län

Information

H. Belander Entreprenad hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där H. Belander Entreprenad finns. I Svedala så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. H. Belander Entreprenad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket H. Belander Entreprenad har haft sedan 1996-01-01. H. Belander Entreprenad har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till H. Belander Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8706199.

Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

H. Belander Entreprenad har idag 740717-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för H. Belander Entreprenad

Parkentreprenadverksamhet. Gräsvård på golfbanor och fritidsanläggningar.

I H. Belander Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Belander, Hans Göran som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .