M.Lindquist - Trädgård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svedala och M.Lindquist - Trädgård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och M.Lindquist - Trädgård är ett av dem. Statusen för M.Lindquist - Trädgård är att Bolaget är aktivt.

M.Lindquist - Trädgård är ett Enskild firma och skapades 2000-02-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som M.Lindquist - Trädgård ska trivas.

M.Lindquist - Trädgård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trädgårdsarbete såsom nyanläggning och underhåll till företag och privatpersoner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M.Lindquist - Trädgård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27.

Idag är M.Lindquist - Trädgård och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med M.Lindquist - Trädgård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-447776.

.

De som är på något sätt har med M.Lindquist - Trädgård är Lindqvist, Per Magnus som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

M.Lindquist - Trädgård har 731229-XXXX som sitt organisationsnummer.